Amazon App Only Daily Morning Quiz Answer: Answer and win Bose Wireless Sleepbuds today (8AM to 12PM)

Amazon
Deal Score+1
FREE
Deal Score+1
FREE

What is Amazon App Daily Morning Quiz?

Amazon daily runs a Morning Quiz Show for their app promotion and to get connected with users. We, at Paisa Bachat, provides our users correct answers for Amazon Daily Quiz so that they can participate and win great rewards from Amazon India. This quiz get live at sharp 08:00:01 IST daily and ends at 12:00:00 IST. So, users only have only 4 hours to participate in this quiz contest. Meanwhile, this quiz is very simple and interesting, and only have five General Awareness question, for which participants needs to give the right answer to be the lucky one to claim great prizes from Amazon India.

back to menu ↑

Today’s Prize for Amazon Quiz Time

Amazon has announced the reward for 02nd March 2019, which is participants can win Bose Wireless Sleepbuds today, if they play and give the correct answers within the quiz.

back to menu ↑

Amazon Quiz Time 8AM-12PM Daily Answers (02nd March 2019)

  • Today’s Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Time Today’s Prize – Bose Wireless Sleepbuds
  • Today’s Amazon Quiz Date – 02nd March 2019
  • Winners List Will Declare On – 30th March 2019
back to menu ↑

How to Play Amazon Daily Quiz Time?

  • Download or update your Amazon Android Application from this given link, as this Amazon Daily Quiz Contest is only for mobile application users only.
  • Open your Amazon Mobile application, and, then signup or login to your amazon account.
  • Scroll down a bit, and you will come across App Only Daily Quiz (8AM-12PM Noon) Banner.

Amazon App Daily Morning Quiz- Banner

  • Click on that banner and you will be redirected to Amazon Today’s Quiz.
  • After this, a new banner will appear that asks you to start the Amazon Quiz, and click Start.

Amazon App Daily Morning Quiz- Start the Quiz Banner

  • After clicking, there will be five General Awareness Questions , for which Paisa Bachat daily updates you with those Quiz Answers.

Amazon App Daily Morning Quiz Questions

  • You will need to give all the correct answers to qualify for the contest and be the lucky one to grab the Amazon Quiz Reward.

Amazon App Daily Morning Quiz Right Answer

  • Try your luck daily as only few winners will get selected daily. You will surely win this quiz at least one time.

Amazon App Daily Morning Quiz Completion

back to menu ↑

Amazon Morning Quiz Contest Official Terms & Conditions

  • This Contest will commence on 02 March from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning Bose Wireless Noise-Masking Sleepbuds hereinafter referred to as “Prize(s)”).
back to menu ↑

Amazon App Only Quiz Winner Announcement Date

There are a total of 1 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 30th March, 2019.

back to menu ↑

Amazon Quiz Today’s Answer

We daily update this Amazon Quiz page for our community users as soon as the quiz gets started, so as to help our users to complete the quiz and be the one to receive the rewards from Amazon India. Remember, it’s luck based quiz, and, to qualify for the lucky user, you need to answer all the questions asked in quiz correctly, and get in the race of winning freebies and free Amazon Pay Balance from Amazon India.

We daily update this page within maximum 05 minutes after the quiz starts on Amazon Mobile App. Generally, the correct quiz Answer are updated by 08:02 AM IST daily.

back to menu ↑

Amazon 02nd March 2019 Quiz Answers: Win Bose Wireless Sleepbuds Today

Question 1. When it comes to mobile phone networks such as 2G, 3G and 4G, what does the ‘G’ stand for?

Answer 1. Generation

Question 2. The first fully solar-powered airport in the world is in India. Which city can you find it in?

Answer 2. Cochin

Question 3. Which actress will portray the story of acid attack victim, Laxmi Agarwal, alongside Vikrant Massey in an upcoming film by Meghana Gulzar?

Answer 3. Deepika Padukone

Question 4. When talking about computers, which of these is NOT a peripheral component?

Answer 4. Motherboard

Question 5. Which multinational conglomerate is the parent company to Google?

Answer 5. Alphabet Inc

back to menu ↑

Amazon 01st March 2019 Quiz Answers: Win ₹10,000 x 5 Today

Question 1. On Feb 13, 2019, after 15 years of exploration, NASA declared its Mars rover ‘dead’. What was the name of this robotic rover?

Answer 1. Opportunity

Question 2. Until 1955, the State Bank of India was known as ______.

Answer 2. Imperial Bank of India

Question 3. How many times have the Chennai Super Kings won the IPL?

Answer 3. Three

Question 4. The game PUBG has been created and released by the popular gaming company EA Sports.

Answer 4. False

Question 5. The __________ is a horseshoe shaped zone found along the Pacific rim where around 90% of the world’s earthquakes occur. Fill in the blanks.

Answer 5. The Ring of fire

back to menu ↑

Amazon 28th February 2019 Quiz Answers: Win Seagate 5TB Hard Drive Today

Question 1. With less than 1,000 inhabitants, which is the least populated country in the world?

Answer 1. Vatican City

Question 2. Where on the human body is the zygomatic bone found?

Answer 2. Facial Cheek

Question 3. Ablutophobia is the fear of _______. Fill in the blanks.

Answer 3. Bathing

Question 4. Which of these Italian cities is built over 117 islands?

Answer 4. Venice

Question 5. Yohei Sasakawa was recently awarded the International Gandhi Peace Prize 2018, in recognition of his work to eliminate which disease across the world?

Answer 5. Leprosy

back to menu ↑

Amazon 27th February 2019 Quiz Answers: Win Honor View 20 Today

Question 1. Congo rainforest is the largest rainforest in the world. True or false?

Answer 1. False

Question 2. Originating in the Tibetan plateau near Lake Mansarovar, which river flows through Ladakh?

Answer 2. Indus

Question 3. Which football club play their home games at Old Trafford?

Answer 3. Manchester United

Question 4. Bedfordshire, Shallot and Lancastrian are all types of which vegetable?

Answer 4. Onion

Question 5. Krav Maga is a _____. Fill in the blanks.

Answer 5. Martial art form

back to menu ↑

Amazon 26th February 2019 Quiz Answers: Win Seiko Chronograph Watch Today

Question 1. Which is the largest country in the world in terms of land area?

Answer 1. Russia

Question 2. The national anthem of Bangladesh, ‘Amar Sonar Bangla’ was written by ______. Fill in the blanks.

Answer 2. Rabindra Nath Tagore

Question 3. Which of these is also known as the Devil’s Triangle or Hurricane Alley?

Answer 3. Bermuda Triangle

Question 4. A ‘Torero’ is a term associated with which of these?

Answer 4. Bull figting

Question 5. Which movie won the best picture award at the recently held Oscars 2019?

Answer 5. Green Book

back to menu ↑

Amazon 25th February 2019 Quiz Answers: Win ₹75,000 Today

Question 1. Rudyard Kipling’s ‘The Jungle Book’ was set in which of these Indian states?

Answer 1. Madhya Pradesh

Question 2. Which of these movies has NOT been directed by Anurag Kashyap?

Answer 2. URI- The Surgical Strike

Question 3. The flavorful spice, cinnamon, is made from which part of a tree?

Answer 3. Bark

Question 4. Who was the first woman Air Marshall in India?

Answer 4. Padmavathy Bandopadhyay

Question 5. As per which of these calendars are we in the year 2019?

Answer 5. Georgian Calender

back to menu ↑

Amazon 24th February 2019 Quiz Answers: Win Samsung Galaxy M20 Today

Question 1. Which country has won the maximum number of ICC cricket world cups?

Answer 1. Australia

Question 2. Astana is the capital city of which Eastern European country?

Answer 2. Kazakhstan

Question 3. In the Hunger Games series, what is weapon of choice of the protagonist, Katniss Everdeen?

Answer 3. Bow and arrow

Question 4. Which of these is the largest organ in the human body?

Answer 4. Skin

Question 5. Which batsman holds the highest individual scorer in test match cricket having scored 400 against England in 2003-04?

Answer 5. Brian Lara

back to menu ↑

Amazon 23rd February 2019 Quiz Answers: Win Canon EOS DSLR Camera

Question 1. What is astronaut, Buzz Lightyear’s popular catchphrase in the Pixar film, Toy Story?

Answer 1. To infinity and beyond

Question 2. The fictional address 221B, Baker Street is associated with which of these fictional characters?

Answer 2. Sherlock Holmes

Question 3. The Game of Thrones TV show is based on the fantasy novel series ‘A Song of Fire and Ice’ . Who is the author of this book series?

Answer 3. George R. R. Martin

Question 4. A 2-part British stage play written by Jack Thorne based on the Harry Potter series was first performed in London. What is the name of the play?

Answer 4. Harry Potter and the cursed child

Question 5. The Halley’s comet orbits the sun every 75-76 years. When will it be visible next from earth?

Answer 5. 2061

back to menu ↑

Amazon 22nd February 2019 Quiz Answers: Win ₹1,000 Today

Question 1. If you visit a Podiatrist, which part of the body will this doctor treat?

Answer 1. Feet

Question 2. Which of these is NOT a play by Shakespeare?

Answer 2. Barefoot in the park

Question 3. Jack Dorsey founded which social network in March 2006

Answer 3. Twitter

Question 4. Bamboo is a type of grass

Answer 4. True

Question 5. The ‘Clavicle’ is also known by which other name?

Answer 5. Collarbone

back to menu ↑

Amazon 21st February 2019 Quiz Answers: Win an Apple Watch Today

Question 1. King Edward, Maris Piper and Romano are all types of which vegetable?

Answer 1. Potato

Question 2. Which of these planets does NOT have a ring around it?

Answer 2. Venus

Question 3. Which highway makes up the longest road in India?

Answer 3. National Highway 44

Question 4. In India, the highest temprature ever was recorded on 19 May 2016 in Phalodi, Rajsthan. How much was this?

Answer 4. 51 degree celcius

Question 5. Zoya Akhtar’s film Gully Boy recently hit the box office. Which movie was her directorial debut?

Answer 5. Luck by chance

back to menu ↑

Amazon 20th February 2019 Quiz Answers: Win Redmi 6 Pro Phone Today

Question 1. If your birthday falls between March to April, and your sun sign is depicted by a Ram, what’s your zodiac sign?

Answer 1. Aries

Question 2. If you are colorblind, you may not be able to see the true color of the gemstone emerald. What color is it?

Answer 2. Green

Question 3. ‘Square watermelons’ are watermelons grown into the shape of a cube, first developed in Japan. However, these are only ornamental and are not edible.

Answer 3. True

Question 4. The Borlaug Award was instituted to honor Indian scientists for their research and contributions in the field of __________. Fill in the blanks.

Answer 4. Agriculture

Question 5. Royal, azure and prussian are shades of which color?

Answer 5. Blue

back to menu ↑

Amazon 19th February 2019 Quiz Answers: Win GoPro CHDHX-701-RW Hero 7 Camera

Question 1. Bhaichung Bhautia is the current captain of the Indian football team.

Answer 1. False

Question 2. What is the name of the world’s largest species of spider, in terms of mass & size?

Answer 2. Goliath Birdeater

Question 3. The Ao language is spoken in which of the following states?

Answer 3. Nagaland

Question 4. The tune of Steve Wonder’s hit song, ‘I just called to say I love you’, was adapted for the title track of which Bollywood film?

Answer 4. Maine Pyar Kiya

Question 5. Jakarta is the capital of which country?

Answer 5. Indonesia

back to menu ↑

Amazon 18th February 2019 Quiz Answers: Win ₹25,000 today

Question 1. Which is the smallest state in India?

Answer 1. Goa

Question 2. If you write a letter to ‘HOH OHO, Canada’ – whose postal code would you be writing to?

Answer 2. Santa Clause

Question 3. Which of these is NOT a fire-element sign from the Zodiac?

Answer 3. Aquarius

Question 4. MS Dhoni has never scored a century in any match outside Asia

Answer 4. True

Question 5. Photoshop, Premier Pro and Illustrator are programs belonging to which software company?

Answer 5. Adobe Inc.

Paisa Bachat wishes you all the best for this #QuizTimeMorningsWithAmazon. Hope our user’s win the quiz and claim big prizes from Amazon India.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Register New Account
Reset Password